Skip to content Skip to footer

COLLAGEN BEAUTY -VIINIKUMIT

13.99

30 kpl / 150 g (10 päivän annos)

Vuosien kokemuksen, tutkimusten ja päivittäisen ravintolisien parissa työskentelyn jälkeen oma UltimateBeauty-brändimme on luonut ravintolisän.

Tiedämme, että nopean elämänrytmin, lasten ja muiden velvollisuuksien ohella voi joskus olla vaikeaa löytää aikaa elimistön elvyttämiseen sen tarvitsemalla tavalla. Tästä inspiroituneena olemme luoneet ravintoainepitoiset viinikumit, jotka sisältävät kolminkertaisen kauneuseliksiirien yhdistelmän – kollageeni, hyaluronihappo ja Q10-koentsyymi.

Herkulliset mansikanmakuiset viinikumit, joiden seuraavan päivän annosta on vaikea odottaa.

Olemme varmoja, että tuotteemme avulla päivästäsi ei koskaan puutu kauneuseliksiirien yhdistelmä!

Kauneus alkaa sisältä!

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): LTMG-BTY-30DY Osasto: Product ID: 20852

Kuvaus

Kuka sanoi, että puhtaan tuotteen on näytettävä vaatimattomalta valkoisessa/vihreässä pakkauksessa?


Me murramme tämän myytin! Tavoitteenamme on tarjota hieman ylellisyyttä puhtaan koostumuksen muodossa ja kaikille sopivassa hintaluokassa.

 

Kollageeni

Kollageenista on puhuttu yhtenä ikääntymisenvastaisena ihmeaseena.

Kollageeni on proteiini, jota esiintyy lähes kaikissa kehon rakenteissa: iho, rustot, jänteet, nivelsiteet ja sidekudokset. Kollageenimuotoja on 28, joista kolme päätyyppiä ovat tyypin I, II ja III kollageeni.

Kollageeni on yksi ihon terveyden tärkeimmistä tekijöistä. Kollageenin ansiosta ihomme on vahvempi, kosteutetumpi ja kimmoisampi. 25 ikävuodesta alkaen elimistömme alkaa vähitellen tuottaa vähemmän kollageenia, ja iho alkaa kuivua sekä rypistyä. Kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen naiset menettävät vuosittain 1 % ihonsa paksuudesta.
Ihon terveyden lisäksi kollageenilla on tärkeä merkitys myös lihasten, luiden ja sydämen terveydelle. Kollageeni antaa rakenteen valtimoillemme, jotka kuljettavat verta sydämestä muualle kehoon. Ilman kollageenia valtimot muuttuvat vähemmän joustaviksi ja kimmoisiksi. Juuri kollageeni on nimittäin luidemme pääainesosa, ja kun se vähenee, luut voivat haurastua.

Voimme lisätä elimistömme kollageenisynteesiä myös syömällä kahdentyyppistä ruokaa:

 1. ruoat, jotka ovat luonnollisia kollageenin lähteitä – eläinten luista keitetty liemi, kana, liha, kala, kananmunat ja maitotuotteet.
 2. Toinen tapa lisätä kollageenin tuotantoa on syödä tiettyjä ruokia, jotka sisältävät kollageenia lisääviä ravintoaineita. Kupari, sinkki ja C-vitamiini toimivat yhdessä sidekudoksessa pitääkseen kollageenin vahvana ja kimmoisana. Yhden (tai useamman) näitä ravintoaineita sisältävien ruokien syöminen voi auttaa lisäämään kollageenisynteesiä.

Ruoansulatuskanavan entsyymit pilkkovat ruoasta saadun kollageenin yksittäisiksi aminohapoiksi ja peptideiksi, kun taas ravintolisissä esiintyvä kollageenimolekyyli on jo hydrolysoitu eli ”pilkottu”, ja siksi se imeytyy tutkimusten mukaan paremmin elimistöön.

Collagen Beauty -viinikumeissa on käytetty naudasta peräisin olevaa kollageenihydrolysaattia. Päivittäinen annos sisältää 1500 mg kollageenia.

Hyaluronihappo

Hyaluronihappoa voidaan pitää yhtenä suosituimmista ihonhoidossa käytetyistä vaikutusaineista.

Hyaluronihappo on polysakkaridi, jota elimistömme tuottaa luonnostaan. Sitä esiintyy pääasiassa ihossa (noin 50 % koko kehon sisältämästä hyaluronihaposta), nivelissä, silmissä ja sidekudoksessa. 35-vuotiaan iho sisältää 65 % hyaluronihappoa, mutta 60-vuotiaan iho vain 10–20 %.

Sisäinen ikääntyminen ja ulkoinen ikääntyminen eli valovanheneminen vaikuttavat ihoomme ja muihin elimiimme. Molemmissa ikääntymisprosesseissa hyaluronihappomolekyylien (myös muiden tärkeiden molekyylien, kuten kollageenin, elastiinin jne.) määrä vähenee.

Nutrikosmetiikka on erinomainen kauneusliittolainen, erityisesti ”juuritasolla”. Käyttämällä hyaluronihappoa sisältävää ravintolisää saatat huomata useita muutoksia –

 1. iho on pehmeämpi, hehkuvampi, kimmoisampi ja kosteutettu.
 2. Aknearvet muuttuvat vähemmän havaittaviksi ja vaaleammiksi.
 3. Ihovauriot paranevat nopeammin.
 4. Rypyt vähenevät.
 5. Ihon suojamuuri vahvistuu.
 6. Iho on vähemmän herkkä ja punoittava.

Erinomaisten ihoa parantavien ominaisuuksiensa lisäksi hyaluronihappo auttaa myös krooniseen väsymykseen, krooniseen kipuun, erektiohäiriöihin, unettomuuteen, luiden heikkenemiseen ja virtsatieinfektioihin.

Collagen Beauty -viinikumit sisältävät päiväannoksena 75 mg hyaluronihappoa.

Koentsyymi Q10

Q10-koentsyymi on ravintoaine, jota esiintyy luonnostaan elimistössä. Kehomme Q10-taso laskee ikääntyessämme. Q10-koentsyymipitoisuuden on myös todettu olevan alhaisempi niillä, joilla on tiettyjä sairauksia, kuten sydänsairauksia, ja jotka käyttävät kolesterolia alentavia lääkkeitä, joita kutsutaan statiineiksi.

Koentsyymi Q10 toimii antioksidanttina, joka suojaa soluja vaurioilta ja jolla on tärkeä tehtävä aineenvaihdunnassa. Antioksidantit torjuvat elimistössä olevia vapaina radikaaleina tunnettuja haitallisia hiukkasia, jotka vahingoittavat solukalvoja, vaurioittavat DNA:ta ja aiheuttavat jopa solukuolemaa. Tutkijat uskovat, että vapaat radikaalit edistävät ikääntymisprosessia sekä monia terveysongelmia, kuten sydänsairauksia ja syöpää. Antioksidantit, kuten Q10, voivat neutraloida vapaita radikaaleja ja vähentää tai jopa ehkäistä niiden aiheuttamia vahinkoja.

Q10-koentsyymin hyödylliset vaikutukset ihollemme:

 •  stimuloi solujen aktiivisuutta: kun ihomme ikääntyy, kaikki nämä prosessit hidastuvat aiheuttaen samean, kalpean ja ryppyisen ihon. Q10 auttaa pitämään solut aktiivisina ja energisinä auttaen niitä pääsemään eroon myrkyistä.
 • Vähentää auringon aiheuttamia vaurioita.
 • Tasoittaa ihon sävyä: Q10 estää tyrosinaasia, joka edistää melaniinin tuotantoa, mikä tarkoittaa, että Q10 voi auttaa ehkäisemään sameaa ihon sävyä ja tummia läiskiä.
 • Täyttää ihosoluja ja auttaa tasoittamaan ihoa.
Collagen Beauty -viinikumit sisältävät päiväannoksena 30 mg Q10-koentsyymiä.

C-vitamiini

C-vitamiini, joka tunnetaan myös nimellä L-askorbiinihappo, on vesiliukoinen vitamiini, jota esiintyy luonnostaan joissakin ruoissa, lisätään joihinkin ruokiin ja on saatavana ravintolisänä. Toisin kuin useimmat eläimet, ihminen ei pysty syntetisoimaan C-vitamiinia endogeenisesti, joten se on välttämätön ravintokomponentti. Elimistössä se toimii antioksidanttina auttaen suojaamaan soluja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Vapaat radikaalit ovat yhdisteitä, joita syntyy, kun elimistömme muuttaa syömämme ruoan energiaksi. Ihmiset altistuvat vapaille radikaaleille myös tupakansavun, ilmansaasteiden ja auringon ultraviolettisäteilyn vuoksi.

C-vitamiini

 •  auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
 • edistää kollageenin normaalia muodostumista ihossa, luissa, verisuonissa, rustoissa ja ikenissä
 • edistää hermoston normaalia toimintaa
 • edistää normaaleja psykologisia toimintoja
 • auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä
 • parantaa raudan imeytymistä ja edistää E-vitamiinin alkuperäisen muodon uusiutumista
 • edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
Collagen Beauty -viinikumit sisältävät päiväannoksena 72 mg C-vitamiinia.

E-vitamiini

E-vitamiini (10,8 mg a-TE/90 %* NRV) on yksi ihonhoidon parhaista antioksidanteista. Se neutraloi vapaita radikaaleja, jotka ovat suurin syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. E-vitamiini auttaa pitämään ihon kosteutettuna sekä kimmoisana ja auttaa vähentämään ryppyjen muodostumista. E-vitamiini muodostaa yhdessä koentsyymi Q10:n kanssa superpower-yhdistelmän – tehokkaan suojan oksidatiivista stressiä vastaan.

Collagen Beauty -viinikumit sisältävät päiväannoksena 10,8 mg a-TE E-vitamiinia.

Tärkeitä faktoja

Olemme käyttäneet tuotteessa makeutusaineena glukoosisiirappia, joka antaa aivoille lisäenergiaa. Sydämenmuotoiset viinikumimme ovat erittäin suuria niiden korkean ravintoainepitoisuuden vuoksi. Päivittäinen annos, 3 erittäin suurta ja maukasta viinikumia, sisältää vain 38 kaloria, mikä osoittaa, että sokeripitoisuus ei ole korkea.

100 % lisäaineeton tuote – vain puhtaita, luonnollisia ja korkealaatuisia raaka-aineita. Valmistettu ilman keinotekoisia makeutus- ja aromiaineita sekä haitallisia E- ja täyteaineita. Laktoositon ja gluteeniton. Allergisoimaton.

Yksi pakkaus riittää 10 päiväksi.

Kehitetty Virossa!

Valmistaja: UltimateBeauty OÜ.

KÄYTTÖOHJE

Pureskele 3 viinikumia päivässä, mieluiten aamulla.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja terveellistä ruokavaliota. Älä ylitä vuorokausiannosta. Ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille ilman lääkärin konsultaatiota. Säilytä lasten ulottumattomissa. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa suojassa auringonvalolta.

AINESOSAT

Suositellun päiväannoksen (3 viinikumia) ravintoarvo –

Kollageenihydrolysaatti 1500 mg
Hyaluronihappo 75 mg
Koentsyymi Q10 (ubikinoli) 30 mg
C-vitamiinI 72 mg / 90%*
E-vitamiinI 10,8 mg α-TE / 90%*

 

Ainesosat: glukoosisiirappi, sokeri, vesi, kollageenihydrolysaatti (nauta), hyytelöimisaine (liivate), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), maltodekstriini, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), natriumhyaluronaatti (hyaluronihappo), D-L-a-tokoferyyliasetaatti (E-vitamiini), koentsyymi Q10, väriaine (antosyaniinit), kasviöljy (kookos), luontainen aromiaine, pintakäsittelyaine (karnaubavaha).

 

Usein Kysytyt Kysymykset

Miten kyseinen tuote eroaa muista vastaavista tuotteista?

Tuote on kehitetty yhteistyössä tieteellisten tutkimusten ja tieteilijöiden kanssa useiden laboratoriokokeiden jälkeen. Herkulliset mansikanmakuiset viinikumit sisältävät aktiivisia ravintoaineita, jotka vaikuttavat tehokkaasti solutasolla ja vahvistavat elimistöä sisäisesti. Ylellisen muotoilun ja kätevän pakkauksen ansiosta tuotetta voi kantaa mukana kaikkialla.

Milloin tulokset ovat odotettavissa?

Milloin tulokset ovat odotettavissa?

Ravintolisät vaikuttavat solutasolla, minkä vuoksi on erityisen tärkeää käyttää niitä jatkuvasti. Ihosolut uusiutuvat noin 6–8 viikossa, ja siksi kollageenia ja hyaluronihappoa sisältäviä ravintolisiä suositellaan käyttämään 3 kuukauden kuurina.

Tulosten saavuttamisen nopeus voi vaihdella yksilöllisesti, sillä vaikutus riippuu elimistön ravintoainevarastoista, iästä, elämäntavoista jne.

Miksi kollageenia tulisi ottaa?

Kollageeni on suurin elimistössä esiintyvä proteiini, joka pitää ihon kimmoisana ja kiinteänä. Ikääntyessä kollageenin tuotanto vähenee ja kollageenisäikeet löystyvät, minkä seurauksena syntyy ryppyjä, hiukset harvenevat ja elinvoima vähenee.

Sanotaan, että 25 ikävuoden jälkeen elimistö alkaa hajottaa enemmän kollageenia kuin se tuottaa, mikä johtaa lopulta ihon ikääntymiseen ja elimistön heikkenemiseen, sillä kollageeni vastaa myös esimerkiksi verisuonten normaalista toiminnasta.

Arviot

Arvosteluja ei vielä ole.

Arvostele "COLLAGEN BEAUTY -VIINIKUMIT" ensimmäisenä
0.0/5

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ostoskori0
0