Skip to content Skip to footer

ULTIMATEBEAUTY OÜ:n tietosuojaseloste

1. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Käsittelemme seuraavia henkilötietoja:

 • nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
 • toimitusosoite;
 • pankkitilin numero;
 • tuotteiden ja palvelujen kustannukset ja maksuihin liittyvät tiedot (ostohistoria);
 • asiakastuen tiedot.

2. KÄSITTELYN TARKOITUS

 • Henkilötietoja käytetään asiakastilausten hallinnointiin, mukaan lukien asiakkaan tunnistaminen ja tuotteiden toimittaminen sekä maksuhäiriöiden havaitseminen.
 • Ostohistoriatietoja (ostopäivämäärä, tuotteet, määrä, asiakastiedot) käytetään ostettuja tuotteita ja palveluita koskevan yhteenvedon laatimiseen sekä asiakkaiden mieltymysten analysointiin.
 • Pankkitilin numeroa käytetään maksujen palauttamiseen asiakkaalle.
 • Henkilötietoja, kuten sähköpostiosoite, puhelinnumero ja asiakkaan nimi, käsitellään tuotteiden ja palvelujen tarjoamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi (asiakastuki).
 • erkkokaupan käyttäjän IP-osoitetta tai muita verkkotunnisteita käsitellään verkkokaupan palvelun tarjoamiseksi tietoyhteiskunnan palveluna ja verkkokäyttötilastojen tekemiseksi.
 • Velkojen perimiseksi.

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen täyttämistarkoituksessa.
Henkilötietoja käsitellään oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

3. VASTAANOTTAJAT, JOILLE HENKILÖTIETOJA LUOVUTETAAN

Henkilötiedot luovutetaan verkkokaupan asiakastuelle ostojen ja ostohistorian hallintaa sekä asiakkaiden ongelmien ratkaisemista varten.

Nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite välitetään asiakkaan valitsemalle kuljetuspalvelujen tarjoajalle.

Jos tuotteet toimitetaan lähetin välityksellä, yhteystietojen lisäksi luovutetaan asiakkaan osoite.
Jos verkkokaupan kirjanpidon hoitaa palveluntarjoaja, henkilötiedot luovutetaan palveluntarjoajalle kirjanpitotoimien suorittamista varten.

Henkilötietoja voidaan luovuttaa tietotekniikkapalveluiden tarjoajille, jos se on tarpeen verkkokaupan toimivuuden tai datan ylläpidon takaamiseksi.

Tarvittavat henkilötiedot luovutetaan henkilötietojen käsittelijälle Montionio AS:lle maksujen suorittamiseksi.

4. TIETOTURVA JA PÄÄSY TIETOIHIN

Henkilötietoja säilytetään palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan unionin jäsenvaltiossa tai Euroopan unionin
talousalueeseen liittyneiden maiden alueella. Tietoja voidaan siirtää maihin, joiden tietosuojatason Euroopan komissio on arvioinut riittäväksi, sekä yhdysvaltalaisyrityksille, jotka ovat liittyneet Privacy Shield -järjestelmään.

Henkilötietoihin pääsevät käsiksi verkkokaupan työntekijät, jotka voivat tarkastella niitä verkkokaupan käyttöön liittyvien teknisten ongelmien ratkaisemiseksi ja asiakastukipalvelujen tarjoamiseksi. Verkkokauppa toteuttaa asianmukaisia fyysisiä, organisatorisia ja tietoteknisiä turvatoimia suojatakseen henkilötietoja vahingossa tapahtuvalta tai laittomalta tuhoamiselta, häviämiseltä, muuttamiselta tai luvattomalta käytöltä ja julkaisemiselta.

Henkilötietojen luovuttaminen verkkokaupan henkilötietojen käsittelijöille (esim. kuljetuspalvelujen tarjoaja ja datan ylläpito) tapahtuu verkkokaupan ja henkilötietojen käsittelijöiden välillä solmittujen sopimusten mukaisesti. Henkilötietojen käsittelijät ovat velvollisia varmistamaan asianmukaiset suojatoimet henkilötietoja käsitellessään.

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen täyttämistarkoituksessa.
Henkilötietoja käsitellään oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

5. HENKILÖTIETOJEN TARKASTELEMINEN JA KORJAAMINEN

Henkilötietoja voi tarkastella ja korjata verkkokaupan käyttäjäprofiilissa. Jos ostos on tehty ilman käyttäjätiliä, henkilötietoja voi tarkastella asiakaspalvelun välityksellä.

Henkilötietoja käsitellään asiakkaan kanssa solmitun sopimuksen täyttämistarkoituksessa.

Henkilötietoja käsitellään oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi (esim. kirjanpito ja kuluttajariitojen ratkaiseminen).

6. SUOSTUMUKSEN PERUUTTAMINEN

Jos henkilötietojen käsittely perustuu asiakkaan suostumukseen, asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus ilmoittamalla siitä asiakastukeen sähköpostitse: info@ultimatebeauty.fi.

7. SÄILYTTÄMINEN

Jos käyttäjätili suljetaan, henkilötiedot poistetaan, paitsi jos kyseisiä tietoja on säilytettävä kirjanpitoa varten tai kuluttajariitojen ratkaisemiseksi.

Jos ostos on suoritettu verkkokaupassa ilman asiakastiliä, ostohistoriaa säilytetään kolme vuotta.
Maksuja ja kuluttajariitoja koskevissa riita-asioissa henkilötietoja säilytetään, kunnes vaatimus on täytetty tai määräaika on umpeutunut. Kirjanpitoon tarvittavia henkilötietoja säilytetään seitsemän vuotta.

8. POISTAMINEN

Jos haluat poistaa henkilötietoja, sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen sähköpostitse.

Poistopyyntöön vastataan kuukauden kuluessa ja tarkennetaan tietojen poistojakso.

9. SIIRTÄMINEN

Sähköpostitse esitettyihin henkilötietojen siirtopyyntöihin vastataan kuukauden kuluessa. Asiakaspalvelu tarkistaa henkilöllisyyden ja ilmoittaa siirrettävistä henkilötiedoista.

10. Suoramarkkinointiviestit

Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa käytetään suoramarkkinointiviestien lähettämiseen, jos asiakas on antanut siihen suostumuksensa. Jos asiakas ei halua vastaanottaa suoramarkkinointiviestejä, hänen on painettava vastaavaa linkkiä sähköpostiviestin alatunnisteessa tai otettava yhteyttä asiakastukeen.
Jos henkilötietoja käsitellään suoramarkkinointitarkoituksiin (profilointi), asiakkaalla on oikeus vastustaa milloin tahansa henkilötietojensa alku- ja jatkokäsittelyä, mukaan lukien suoramarkkinointiin liittyvän profiilianalyysin tekeminen, ilmoittamalla siitä asiakastukeen sähköpostitse.

11. RIITOJEN RATKAISEMINEN

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät riidat ratkaistaan asiakaspalvelun välityksellä (+372 530 777; info@ultimatebeauty.fi. Valvontaviranomainen on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Ostoskori0